15 dic 2006, 9:10

Чаша вино  

  Poesía
1056 0 8

Искам  да изпия чаша вино с теб.
Да е спряло времето разсеяно.
Парещо докосване -лепнещ топъл мед
да  се втурне с виното по вените...
Дето мине-грижи да съблича.
Да избяга в ъгълче на устните.
Кехлибарено по шия да се стича,
в капка ароматна  да се спуска.
Да го гонят устни очаровани,
жадни със любов да го изпиват.
Да прегръща стаята неонов
                     сумрак тръпнещ,с роза и ванилия ...                 
04.12.2006

© Ружена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??