21 mar 2005, 15:14

Черна дупка 

  Poesía
1194 0 0
Като черна дупка ти поглъщаш
всичко хубаво и светло.
Само злото ти познаваш,
черно е за тебе всичко земно.
Ти полетя с разперени криле,
а Слънцето закрито не блестеше.
Мракът приюти коварни зверове
и злото на земята все растеше.
Черна дупка на черното небе -
това бе ти за всяко същество,
по - черен бе от всички зверове,
но върна се предишното добро.
Черна дупка беше, но преди,
сега покварата се изпари.
На земята вече няма и беди
и не може никой да й навреди.

© Анна Лалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??