Мило мое дете
Днес, на твоя имен ден,
знам, с енергия си зареден,
искаш много да празнуваш
и с приятели да полудуваш.
Както винаги и както всички,
сме закъсали отново за парички,
но това не ме обърква хич,
защото знам, че ти заслужила си много,
знам, че макар да си момиче - ти си пич :)
Адски много те обичам, знай,
с теб ще бъда в радости безкрай,
като твоя майка днес, сега,
ще ти поднеса подарък на мига.
Усмивката ти аз да виждам на лицето,
за мен най-важното е това и за което
да си щастлива в този миг - ще се постарая,
със теб ще бъда винаги, със теб аз ще мечтая.
Дано си много упорита,
усмихната и даровита,
Дано да имаш ти късмет - сега,
в училище, навън, навсякъде по пътя във света,
да срещаш все усмихнати лица.
Усмихната да бъдеш всеки ден,
и да знаеш, че не си сама, а имаш брат ти и мен.
да крачиш гордо във живота,
да получиш всичко ценно от кивота.
На този хубав ден, на Света Анна,
приеми сърдечни поздрави от мама.
На дъщеря ми Анита
© Мимчо Todos los derechos reservados