Любовта е най-великото чудо на света, пожелавам на всички да я изживеят!!!
Тъй както пъпките разцъфват
превръщайки се в хубави цветя -
така животът ти да бъде
стремеж към нея Любовта!!!
И сълзите в роса да се превърнат,
разпръснати по младата трева!
Любимият с копнеж да те прегърне,
(любимата с копнеж да те прегърне)
да ти шепти най-милите слова!
Завинаги сърцата да се слеят
в едно дихание, в едничка страст!
Едно за друго вечно да копнеят,
светът бленуван Рай да е за вас!!!
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados