9 mar 2010, 16:16

Честит Рожден Ден 

  Poesía
1241 0 0

Преди години, миналия век
на Земята се роди човек.
Преди години, като че ли онзи ден,
човекът срещна любовта си в мен.

На този ден, през таз година,
ти пожелавам аз като камина
да те топлят приятелски усмивки
и ти да даваш по малко на всички.

Човекът е щастлив, че има нас,
приятелите като мен и вас.
Ако има и здраве, щастие, късмет,
не му трябва нищо в този свет.

Здравето, приятелите, любовта,
са най-важни на света.
И ако още чудиш се дали
този човек си ти...

Е, да...
Ти си човекът, открил любовта.

Честит Рожден ден!

© Даниела Илчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??