15 sept 2015, 20:28

Чистилище 

  Poesía » Filosófica
364 0 2

Чистилище


В дълбините на вечното безвремие

където чезнат световете

в олтар чистилище за поклонение

душите плащат греховете


Кое е Грях, кое е Опрощение

как Съдникът единствен различава

нали изпратена веднъж Душата в Ада

завинаги сред пламъците огнени остава



Гавраил

Варна

септември

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??