Масажирам тялото
на човек специален,
да отдалеча с чистотата си
болките
от кожата му.
Сърцето и мислите ми
се грижат за него.
Да е с добро настроение.
Да опитва и да ме похвалва
за вкусната храна
приготвена за нуждите му.
Помагам за него винаги,
докато ми подарява доброта.
Пожелавам му
да не гладува, студува,
болки по тялото да няма,
да вижда
светлината и смисъла
в живота си
чрез спомените си
за мен, когато не му е до
живеене.
Има за какво
чувства да имам към него.
Човек е.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados