22 abr 2016, 8:41

ЧРД на мен 

  Poesía » Filosófica
595 0 0

"Да успееш."
- казва някой!
Цел в живота? 
Цел за всеки ден...

 

"Да си умен, 
убав, уважаван...
"
Главата към небето.
Нивга да не си смирен!

 

"Да си благороден!"
Благодарен.
Бдителен.
Богат!

 

В социална сигурност ли те намират свободата?
В социално общество 
аз виждам
само ад!

 

Да си трая,
да се скрия,
нявга поне 
да си мълчЪ!

 

Като духам свещите
ще си ги пожелая,
ама пак ще си изпсувам:
"Преебан ни е светЪ..."

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??