С теб ни срещна чудна магия,
в сърцето вля се, спря ни дъха,
отключи в нас сърдечни стихии,
с бурна нежност ни завладя.
Обич луда в очи забушува,
разгоря се чувствен пожар,
изригващо в нас запулсира -
пламъчен миг, и от двама копнян.
И светът изведнъж завъртя се,
небето изригна от страст.
Вселенски танц, души ни танцуват,
сияе топъл живота край нас.
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados