4 feb 2009, 11:59

Чудо 

  Poesía
380 0 2

             Чудо

 

 

В безпътието на старостта се скитам,

като глупак - герой от нямо кино.

Какъв ли ще е краят, още питам?

Очаквам чудо! 

                            Водата да стане вино!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??