13 sept 2013, 20:53

Чудо 

  Poesía » De amor
503 0 3

ЧУДО

 
Светът се промени и стана чудо!
Отново тук царува Любовта!!!
Отново с теб танцуваме тъй лудо
и цели сме обляни в Светлина!!!

И сякаш сме в прекрасния си полет,

завръщаме се нови към дома...
И сливане се случва с нас отново,
отиде си най-тъмната тъма...

Прекрасно е! Обля ни Светлината

с най-пурпурния цвят ни премени.
В златисти нишки светят ни телата,
празнуваме промяната, нали?!!!

И някак се превърнахме във чудо,

от тези наши малки чудеса...
Сега със теб сме с Любовта си други
и тя изпълва нашите сърца!!!

Десислава Церовска

/Звезда Христова/

© Десислава Церовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??