28 mar 2009, 21:27

Чуй това добре! 

  Poesía » De amor
703 0 0

Чуй това добре!

 


До теб седи момичето, без което нямаш нищо,
момичето, което искаше малко, а даде всичко,
света ти без нея ти се струва тесен,
така е, момче, животът не е песен.

И не се надявай да оцелееш,
ти я прогони, а сега сълзи лееш.
Това е животът, момче,
обичаше те, а сега сте врагове.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??