6 ene 2009, 23:54

Цифромания 

  Poesía » De amor
580 0 0

Десет, a единайсет закъснява
(дели ги дълга права)
Девет с осем бяха се събрали
заобиколени от "големи скоби"
(на квадрат)
Шест и пет така са се напили
до "н-та" степен
(някакъв от-кат)
Четири и три ги умножи
Две ако намериш ми го запази
Едно вече ми е любимо
Верен отговор това си
Ти

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??