18 jul 2007, 23:27

Цигански катун 

  Poesía
555 0 2
Звездопад от сенки и мъгли,
изсипват се в моя ден.
Задушаващи ме с тежестта си,
решени да погубят всичко цветно в мен.

Но душата ми е като цигански катун,
събира шарено и овехтяло;
черно-бяло и драстично смело;
шантаво и ненаситно диво, нали, мило?

© Гергана Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??