25 abr 2021, 21:26

Цветница 

  Poesía » De amor
388 0 1

Празник днес е на цветята,

за теб, цвете, аз се сещам,

че хубаво цвете е жената,

че не искам да съм сам.

 

Окъпана в слънчеви лъчи

искам да дойдеш ти,

ела при мен, не ме мъчи,

моя мрак освети.

 

Искам роза да ти дам,

колко по-ведър е света,

когато човек не е сам,

затуй жадувам красота!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??