15 abr 2013, 17:33

Цяла 

  Poesía » De amor
673 0 4

Ако ще вземеш крилата, които си ми дала,
любов,
ако ще вземеш крилата, 
ти пак се спирай при мене,
защото аз без летене,
без да извършвам делата,
любов,
без да извършвам делата, не мога да съм цяла.

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??