21 nov 2009, 1:37

* * * 

  Poesía
881 0 4

Назад да поглеждам - не искам!
Какво ще спечеля от това?
Отдавна забравила всичко,
простила съм всяка сълза.

Ние грешахме за трима,
но кой е човек без вина?
Помниш ли предишната зима?
Ти пак ме остави сама...

Сама съм сега и отново
разбирам, че мога без теб.
Тръгвай, започвай наново,
аз гледам само напред!


© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??