Месечина в небето за тебе да бъда,
пътеводна звезда, планета далечна.
Спомени лоши, наивни пропъдя,
да бъде съдбата ни просто човечна...
Да бъда море или тиха пустиня,
огън буен в растяща тъма.
Горестна мъка и обич невинна,
чиста и светла детска душа.
Да бъда слънце и нежно да галя
косите, очите, устните ти дори.
Глава на гърдите ти тихо поставя,
прекрасно е, когато сме двама, нали?
© Жу не регрете риен Todos los derechos reservados