10 abr 2016, 0:39

Да бъде любов 

  Poesía » De amor
365 0 6

Да бъде любов

 

Пристане мой, ти пак приюти ме,

че времето люшка ме нощи и дни,

но чувах в съня си едва доловимо,

тихата песен на твоите вълни.

 

Ето ме, тук съм, в гърдите си нося,

радост и мъка, любов и тъга,

я ме вземи във своята волност,

да нарисувам с тях пъстра дъга!

 

За да остане в мен тихата вяра,

святата вяра с безкраен  покой,

дето от него знам, че зараства

най-лютата рана в горещия зной.

 

Пристане мой, я прeгърни ме,

с теб да дочакам изгрева нов,

а на вълните кажи мойто име,

щом се разсъмне да бъде Любов!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??