31 dic 2006, 19:05

Да е пълна със вяра  

  Poesía
628 0 10



Да посрещнем с усмивка

и любов във сърцата

тази Нова Година!

Нека бъде благата!

 

Да е пълна със вяра

и по детски невинна,

от любов към децата

да я пазиме мирна!

 

Да избършем сълзите

на душите сиротни,

радостта във очите

цял живот да ни топли!

© Росица Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??