5 sept 2006, 11:41

Да ме обичаш 

  Poesía
953 0 2
В любовта всичко трябва да е честно
затова, моля те, просто разбери:
да ме обичаш никак не е лесно.
да ме обичаш, значи да боли.
Тъмни тайни в миналото ми се крият,
минало, което и любовта ти не може да промени.
Раните може и скоро да ме убият
поне моля те ти се спаси
Не бъди глупакът, който ще се жертва в моето име -
послушай ме и бягай на далече.
Не обръщай внимание, когато викам пак " Спаси ме!",
бягай преди късно да е станало вече.
Честна съм, истинска, до болка откровена,
макар през смях да твърдиш, че това не е умесно.
Но поне си предупреден - знаеш колко много съм ранена
и точно затова да ме обичаш никак няма да е лесно.

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??