Уморен съм...
но няма да спра
да те целувам.
Цигара? Не,
мерси, не пуша.
Предпочитам да се
любим.
Обичам да се
любим.
Тихо и нежно.
Страстно
и дълго.
Да се доковаме
с устни.
Да чувствам
аромата на
косата ти,
свежестта
на младото ти
тяло.
Обичам...
Толкова те
Обичам!
Че не усещам
умората
в тялото си.
Любовта ми
дава сили.
Хайде...
Нека се любим.
Докато сме ние.
После ще ти
сипя чаша
коняк.
И ще прошепна
отново:
- Обичам те, мила!
А ти?
Още ли ти
се пуши?
p.s. Стихът е по идея от стиха на kity " И пак и отново..."
© Христо Костов Todos los derechos reservados