26 jul 2022, 9:47

Да се събудя 

  Poesía » De amor
215 1 5

        

          Да се събудя

 

Да се събудя с щастието закъсняло,

да бъде цветна красота!

И ти да бъдеш мое светло огледало,

и да започне с теб деня!

 

Очите ти да са от приказка красива

и с доброта да ме дарят,

за мен една вселена цяла необятна

и любовта да донесат!

 

И да намеря оня пристан тих, във който

почиват всички ветрове,

и слънцето да ни целува неуморно

със златните си цветове!

 

Недосънуваният сън да е прекрасен

и в музика да зазвучи!

С пътеката от ноти той да е безкраен,

да свърже нашите души!

 

                    Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??