5 jun 2009, 22:50

Да те обичам 

  Poesía » De amor
914 0 2

Да те обичам мога силно, до полуда.
Да те обичам мога нежно, без принуда.
Да те обичам мога до болка, без надежда.
Да те обичам мога, макар и трудно да изглежда.

 

Да те обичам мога и без нищо в замяна.
Да те обичам мога, дори да виждам, че в тебе има и промяна.
Да те обичам мога без увод и начало.
Да те обичам мога пламенно и вяло.

 

Да те обичам искам аз до края.
Да те обичам мога, зная.
Да те обичам в студ и пек.
Да те обичам, дори когато животът никак не е лек. 

 

01.06.09г   на Крис

© Полина Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??