Да ти кажа или не?
Не виждаш ли светлината в очите ми?
Не чувстваш ли тъгата в гърдите ми?
Че те обичам искам да знаеш,
но как трудно е, когато се колебаеш!...
Да ти кажа или не?
Да ти покажа или е?
Как в сърцето ми се сви
и напълни очите ми със сълзи...
© Мина Todos los derechos reservados