30 mar 2017, 23:37  

Да запазим стария статут на Копривщица! 

  Poesía » Civil
267 0 0

Копривщица е светиня родна,

там е почнала борбата народна

за свободата на отечеството чудно.

Българино, ако имаш съзнание будно,

пази родното като себе си и очите свои,

не давай да се посяга на априлците герои!

Отечеството е твоето, това си и ти самият,

затуй ги спри, не допускай него да затрият!

Нека всичко българско силно да любиш,

ако не искаш сам себе си да изгубиш!

© Георги Todos los derechos reservados

dariknews.bg/novini/bylgariia/koi-iska-da-zalichi-koprivshtica-kato-arhitekturen-rezervat-2014134

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??