3 dic 2006, 0:30

Да заплача... 

  Poesía
740 0 1
-Да заплача-

Как искам да заплача, а не мога
искам сълзите да се леят,
за да се почувствам жива
Но те не потичат...
Ни в сърцето, ни в душата има болка,
болка, която да бъде изплакана...
Не че не съм наранена,
не че няма за какво да ме боли...
Всичко вече ми е безразлично...
В сърцето сякаш няма кръв, която да кърви.
Сега там няма нищо.
Сигурно е мъртво.
Взирам се в една точка
В Празнотата
Безчувстие.
Липса на емоция
Липса на сълза...
Дори едничка няма... да се излее от мен,
да ме пречисти...

Как искам да заплача и да се почувствам жива,
а не мога.

© Усмивчица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??