16 mar 2010, 20:12

Дай ми обич 

  Poesía » De amor
654 0 0

Дай ми малко обич,

мъничко, - повече не искам.

Аз  тогава ще отдъхна

и ще вържа своите мисли.

Дай ми малък знак, за Бога,

че нещо знача за теб,

за да изчезне всяка тревога,

за да намери душата ми лек.

Не се топи като сянка

пред залез,

не, не ме наказвай с

безразличие,

аз искам да се преродя

и да застана

зад извора на свойте чувства,

така романтични.

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??