19 ago 2006, 17:29

Дали?... 

  Poesía
646 0 1
Дали ще оцелея
след поредното разочерование?
Дали някой друг
ще ме впечатли със сладкото си
обаяние?
Дали беше любов
или само недоизказан
зов?
Дали ще ми липсваш
както винаги досега
липсваше в сърцето ми?!
...
Безброй въпроси
ражда моето съзнание... Защо?
ЩЕ ПРОДЪЛЖА НАПРЕД!!!...
А "НИЕ"? - Това вече ми е все едно...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??