13 ene 2013, 10:24

Дали? 

  Poesía » Filosófica
677 0 0
Дали?
 
Бързо прелитат житейски моменти,

тъмни и светли, тежки и леки.
Дълбаем по лица – пергаменти,
свойте съдбовни пътеки.

Някои дълбока диря оставят,
други – незрима следа.
Едни бързо и ярко изгарят,
други греят като студена звезда.

Всеки място и роля дали има?
Трябва ли всеки да е герой?
Нехае за туй всемирът - 
защото кратък е твоят престой!

 
 
 
 

© Доля Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??