29 ene 2007, 17:24

Дали над мен са облаците 

  Poesía
554 0 6
Дали над мен са облаците пухкави,
дали над мен са остри, снежни зъбери:
не мога аз да различа оттук!

Така не би могъл и никой друг
да избере какъв да бъде моят път,
освен единственото ми сърце!

Дали да бъде като облак бял и лек,
дали да бъде заскрежен и стръмен
като тези върхове?

Не би могъл да каже никой друг,
освен единственото ми сърце!

© Ема Венева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??