19 may 2012, 1:09

Дали ще има утре Слънце 

  Poesía » De amor
964 1 3



След допирите ни опасни
и след пулсиращите ни мисли
потапяме се безкрайно страстни
готови за нови искри...

След пламналите ни погледи
и след претопените ни сълзи
изгубваме се за околните
и утихваме там някъде настрани...

След последните ни изблици
и след любимите ни тишини
настаняваме се в сънища розови
и изплуваме наново в утринни...

Дали ще има утре Слънце

или ще са дъждовни тишини
ще изгаряме от страст само с погледи
и само дъждът ще може да ни укроти...


© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??