Дали те има
Съществуваш ли във този свят измислен,
дали те има и във реалността?
Аз мислех, че ръцете щом протегна,
ще те имам, както в Интернет.
Защо мълчиш всяка вечер в чата,
защо мълчи и скайпът през деня.
Може би си като мен в депресия,
а може би обичаш друг сега.
© Тодор Тодоров Todos los derechos reservados