9 ago 2012, 12:22

Дамата на моето сърце 

  Poesía » De amor
1292 0 0

        Дамата на моето сърце


 Една любов жадувана и недостъпна,     

една любов отвътре ме гори.  

За мен богинята си днес, 

с красиви, бляскави очи.    

Ти идваш  в  сънища и мисли,                                                                                                        понесена от вихър, полъх на цветя.   

Тръгваш  с залеза на слънце,

за да се завърнеш утре сутринта.

Далече си сега от мене,

но аз те чувствам в моето сърце.

Ти раждаш се в цвят от рози,

но не ще загинеш с тях.

 

© Ваня Белинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??