Дано ти простя
Когато лъжеш, ме гледаш в очите
и там съзирам твоята вина,
от устните ти сладки се леят лъжите
и убиват в мен любовта.
Не се мъчи! Не можеш да скриеш,
че не изпитваш нищо към мен.
Не се мъчи! Не можеш да скриеш,
че друга държи те във плен.
Сега си тръгни! Иди ти при нея -
любов нека тя ти даде.
Да мечтая за нас вече не смея -
остави ме ти без сърце...
Но ако някога тя те остави,
тъй както ти мене сега,
и ако за тебе напълно забрави -
върни се... Дано ти простя!
© АнеблА Todos los derechos reservados