30 ene 2016, 22:03

...Дар от Бога... 

  Poesía » De amor
355 0 2

...Дар от Бога...

 

 

Думата ”любов”, звучи най-добре от твоята уста:

Чувството ”Обичам те”, разкрива таланта на гласа ти,

нощта на твоята плът се оказва най-вечна и красива,

денят на твоята душа следи най-точно съдбата ни...

Искам да те любя безумно в компанията на луната и слънцето!...

Това-знам е реалността, но искам като сън да го изстрадаме:

В болка ще се будим, за да може пак в сънища да се откриваме...

Изглежда лудостта ни е прегърнала, любовта разболя ни несъмнено...

Никой не може да те обича като мен, ти си моят любим, аз твоята любима...

Не си просто част от моето съществуване, а причината за всичко...!

Никой не може да е в теб като мен, ти си моето съкровище, аз съм твоето!

Това, че те познавам е късмет, това че те обичам дар от Бога...!

Думата ”любов”, звучи най-добре от твоята уста:

Чувството ”Обичам те”, разкрива таланта на гласа ти,

нощта на твоята плът се оказва най-вечна и красива,

денят на твоята душа следи най-точно съдбата ни...!

Искам да се удавя в любовта ни, поемайки кърмата на мечтаното пробуждане...

Ръцете ми търсят пътеки, за да стигнат края на света с твоето същество...

Танцуваме страстно и взаимно танца на крилата, ангел съм когато съм с тебе!...

Да се слеем в мрака и светлината, бъдещето ни познава като любовна поема от естество...!

Никой не може да те обича като мен, ти си моят любим, аз твоята любима!...

Не си просто част от моето съществуване, а причината за всичко...!

Никой не може да е в теб като мен, ти си моето съкровище, аз съм твоето!...

Това, че те познавам е късмет, това че те обичам дар от Бога...!

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря...!!!
  • "...ти си моят любим, аз твоята любима...
    Не си просто част от моето съществуване, а причината за всичко...!"

    В този рефрен е казано толкова много за същината на любовта. Но колцина да го прозряли като теб, Калиа?! Поздравление за поетичното проникновение във феномена на любовта!
Propuestas
: ??:??