23 may 2018, 0:26

Дар от Бога 

  Poesía
357 0 0

С разголена душа и без тайни непроизнесени
показвам ти каква съм аз и какво съм крѝла.
Познаваш моите рани и болките понесени.
В теб цялата нужна любов съм открила.

 

Готова съм за всичко ново и непознато дори.
Приветствам с отворени обятия всеки нов ден.
Да бъда целувана от теб до ранни зори
е моята награда и радост в този свят студен.

 

Ти ме правиш цяла, ти ме правиш победител.
Учиш ме да бъда силна и непобедима жена.
В този объркан свят ти си моят пътеводител.
За да съм с теб, ще платя и най-високата цена.

 

И зная, че си ми пратен от Бога и от никой друг.
Зная, че съм родена, за да те правя щастлив.
И моля се само един ден ти да си моят съпруг,
с когото аз ще споделя всеки момент красив.

© Николина Барбутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??