8 feb 2011, 22:28

* * * 

  Poesía
348 0 0

Много скъпа е!

 

  Висока е цената!

 

Ще плати, който може,

    да си позволява

            ширината.

 

Назаем смелост

            не се дава.

Плащай в брой,

            не в лъжа.

 

Така си вземаш

                        СВОБОДАТА!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??