30 oct 2009, 19:58

* * * 

  Poesía
610 0 0

                                                 Знаеш ли какво е страх?

                                     Знаеш ли какво е да боли?

                              Знаеш ли какво е да поправиш нечий грях?

                                    Аз не знам, но знаеш ти...

 И както казах, всяка грешка към нещо води...

Всеки път е избор, решение...

                              Едно е неизвестно в живота обаче, 

какво те чака след такова прегрешение

        Не можеш да знаеш и не трябва... Последвай собствения си глас и сърце.

Друго всичко към грешен път ще те отведе.

    Когато дал си ти надежда някому, не я отнемай -

   запази я!

Доброто е твоята стихия...

 Стоплил нечие мъничко сърце.

Видял усмивка на изстрадало лице.

Не позволявай лоша дума да те сломи.

Още  повече сърца стопли!

                              Понякога споменът убива,

                         ала най-опасно е, когато породен е от постъпка страхлива...

Послепис:

В чест на незаменим приятел, направил толкова добри неща за другите, че щеше да е грях да не го спра да се откаже и да  лиши от своята подкрепа и останалите, които се нуждаят от такава... :)

© Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??