24 abr 2007, 5:27

Демон на страстта 

  Poesía
962 0 1

В очите ти блестят искри.
Във тях ме заслепяваш.
Играеш ти рисковани игри
и бавно ме влудяваш
Не ме докосвай! Кожата ми палиш.
Във тебе дяволската страст гори.
В живота всичко ще прежалиш
да притежаваш мене ти.
Ума ми завладяваш страстно,
под кожата горят пожари.
Във мен прегръщаш всичко властно
и моля се на твоите олтари.
За обич и за нежни чувства,
които в теб отдавна спят.
Страстта единствено е вкусна
във твоя див греховен свят.

© Снежина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??