1 dic 2006, 0:02

Ден на смъртта 

  Poesía
544 0 1
Замръзнало небе
плячка на мрачното сърце.

Призрачно лице
в бяг на коне.

Разтопено слънце
от студени ръце.

Порцеланов ден
в ледена сълза
по кристалната душа.

Дъжд от листа
върху опустошената земя.

Ледена съдба
покрита с топлина.

Замръзнало море
като кърваво парче.

Тъмна светлина
в празнична самота.

© Слава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Миличка!Не мисли толкова рано за смърта!Младостта е по силна от нея!Изживей младостта си-смърта може да почака!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??