1 abr 2018, 23:34

Ден първи .... 

  Poesía
242 1 2

 

Има в календара чуден, странен ден.
Аз ще лъжа себе си. Ти ще лъжеш мен.
И ще те целувам в транс като преди.
Ти за мен ще сваляш всичките звезди.

С думи ненаписани ще ме наречеш.
Ще те милвам дълго с неприкрит копнеж.
Ще ме чакаш в сенките в края на нощта. 
И ще си разказваме минали неща.

Ще ми бъдеш верният, истинки любим.
Аз ще те прегръщам, докато заспим.
Рицар мой ще станеш – романтично мил.
Нежна ще съм в този ден – първи от април.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??