2 abr 2013, 8:12

Ден след ден 

  Poesía » De amor
1748 0 39

Само чуй как капят листата!

Ето - лягат клавиш след клавиш

върху плахия гръб на водата,

като сянка на късен афиш.

 

Само чуй как лудува водата!

Ето - скача по мокрия лъч

върху халище цветно дъгата -

седем струни, окъпани в дъжд.

 

Само чуй как вечер те мисля!

Ти се стичаш и падаш във мен

и, отронен, аз пак се разлиствам

в светъл Есенен валс от Шопен.

 

 

© Владимир Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??