15 nov 2016, 21:45

Денят на благодарността 

  Poesía » Otra
520 0 0

С благодарно сърце идвам днес

и пред трона небесен заставам.

Издигам високо ръце

и песен хвалебна запявам.

 

Толкова безценни неща

живота ми пълнят със смисъл.

Спасената ми на кръста душа

възторжен псалм отново написа.

 

Господи, мощен и славен,

вселената пред Тебе немей.

Славно и чудно съм направена,

Духът Ти във мене живей.

 

Благодаря Ти, Създателю вечен,

за всяка секунда живот.

Във праведност Ти ме облече,

да давам стократния плод.

 

Насищай живота ми с радост

и с Теб ще творя чудеса.

Изпълнена с неземна наслада,

тук съм за да Ти благодаря!

© Галина Пенева Todos los derechos reservados

Всеки ден е повод да съм благодарна на Бог!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??