30 ago 2017, 22:57

Деса - Поетеса 

  Poesía » Otra
1271 0 2

Закучила се нещо ежедневната ситуация,

някои казват: „Проблем е на цялата нация“.

Всеки може да казва каквото си иска,

но нещо напоследък взе да ме притиска.

И аз пък сега, за да се спася от стреса,

реших сега да стана „Деса-Поетеса“...

Така ще си кажа мнението за онези,

някои бизнесмени, други главорези,

или просто такива, които са с мнение,

щом имат скрита пачка в някоя маза,

че трябва всички без капка съмнение,

да се навеждат и да им ближат... краката.

Някои пък други били от далеко,

дето било се живеело по-леко

и мислят, че тук като дойдат в шубраците,

могат свободно да си клатят... ръцете.

Не ми харесва много това положение,

лошо е, че няма никакво движение.

Ще взема накрая да припаля таратайката,

и на всичко това да му... се не види.

© Дончо Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??