ДЕШИФРИРАНЕ
Целувката ми приеми
за
неизказано
"Обичам те".
Подам ли ти ръка,
единствено
признавам,
че след много
съмнения
най-после във тебе
аз вярвам!
Сгуша ли се в теб
като дете,
молеща се в теб
да се изгубя,
няма нищо детско
във това.
Знай, че
равносилно е
на любене!
И щом за дълго
замълчим,
надявайки се другият
да заговори,
загледай се
във очите ми добре -
не отместя ли поглед,
ще значи:
"Единствено твоя съм."
© Калина Игнатова Todos los derechos reservados