16 mar 2013, 19:50

Дете 

  Poesía
589 0 1

 Мъничко дете с нежно детско лице,

с невинни детски очи,

 отправени към небесни мечти.

Лицето нежно и красиво,

 кожата топла и гладка искри.

В прегръдката  си своя ще те взема

и нежно ще залюлея ще пея нежна песен.

 Спи ми, спи, детенце, мама е при теб,

в трудните моменти аз ще съм с теб.

Очите нежно ще целувам, тези мънички

 звездички, които осветяват моя живот.

© СИЛВИЯ ПЕТРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, има чувство, но не и поезия...Малките бебенца, дали имат мечти?
    Но пък има много нежни майчински чувства!
Propuestas
: ??:??