30 oct 2005, 20:30

Детство... 

  Poesía
1199 0 1
Здравей ,мое детство отминало
още ухаеш на мокър паваж,
още ухаеш на лято и вятър в косите
още мечтаеш загледан в звездите .
Здравй ,мое детство отминало,
здравей мое дете пораснало
със детстко минало.
Още ми липсваш неутешимо,
задъхваш ме от спомени,
още прескачам стълбите по две за да
не те изпусна мое дете .
И още ходя с ожулени колене
за да ми напомнят,че
съм непораснало дете .Здравей, мое
детство и сбогом ,но пак ще се срещнем
обещавам ,нали ще се случи така
да отгледаш и моите деца .
Завиждам ти детство ,че ти оставаш дете,а
аз пораствам...

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За пръв път чета стихотворение,което така да ме развълнува и да предизвика сълзи в очите ми.
Propuestas
: ??:??