13 oct 2022, 8:38

Диалог 

  Poesía » Otra
543 6 5

Сега съм сам във планината
и тъй, на воля - от скалата
изплаках силно - хей, е-хей.
И поздрави ме ехо - Х
eй ...

Светът ми - вълк - в луната вий
и напира в мен Везувий -
зарит ще бъде в мен Помпей,
но ехото ми каза - Пей ...

Да, водя се, че съм успял,
но все едно не съм живял.
Защо не мога да летя?
А ехото отвърна - Тя ...

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??