25 oct 2009, 5:49

Диамант 

  Poesía » Versos blancos
1432 0 1

Когато погледна луната, си представям теб!
Най-голяма сред звездите...
Така красива и същевременно единствена...
Трудно е...
Трудно е да си единствен...
Трудно е да си диамант сред боклуците...!
Да си обграден от тях и да блестиш!
Да усещаш вонята им и да останеш чист!
Да те цапат с мръсотията си,
а ти да ги отблъскваш с кристалната си яснота
и да радваш добрите очи със своята красота!
Да имаш име...
Име, което е нещо значимо...
Име със значение неповторимо!

© Д-р Кървава Баронеса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??